Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1

ΝΕΟ ΔΟΧΕΙΟ ΕΞΥΠΝΗΣ ΨΥΞΗΣ ΠΑΡΑΛ/ΜΟ 4,4Λ.
Τα Νέα Δοχεία Έξυπνης Ψύξης, διαθέτουν βελτιωμένο σύστημα ελεγχόμενης εισαγωγής και κυκλοφορίας του αέρα, διατηρώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό τους ανάλογα με τον τύπο των λαχανικών ή των φρούτων που θέλετε να αποθηκεύσετε. Τα δοχεία είναι διαφανή και η βάση τους διαθέτει νέα βελτιωμένη ενσωματωμένη σχάρα. Η ενσωματωμένη σχάρα αποτελείται από 4 βαθιές θήκες που εξυπηρετούν στη συγκέντρωση των υγρών και προστατεύουν τα τρόφιμα από την υγρασία. Η βάση είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε τα δοχεία το ένα επάνω στο άλλο, χωρίς να εμποδίζετε τη σωστή λειτουργία του συστήματος ελεγχόμενης εισαγωγής του αέρα που βρίσκεται στην επιφάνεια του καλύμματος. Τα καλύμματα των Νέων Δοχείων Έξυπνης Ψύξης είναι πρακτικά τα οποία ανοίγουν και κλείνουν πολύ εύκολα. Τα Νέα Δοχεία Έξυπνης Ψύξης πλένονται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων.
ΑΠΟ € 34,50 ΜΟΝΟ € 24,00


ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2

ΤΡΙΟ ΜΠΩΛ 425ml
Τα Τρίο Μπωλ είναι τρία δοχεία χωρητικότητας 425ml τα οποία ενώνονται, αποθηκεύονται αλλά και χρησιμοποιούνται το καθένα ξεχωριστά. Το κάλυμμα όπως και το κάτω μέρος των δοχείων , διαθέτουν ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό που επιτρέπει στα μπωλ να κλειδώνουν μεταξύ τους και να ενώνονται το ένα πάνω στο άλλο. Οι τρεις εγκοπές του καλύμματος εφαρμόζουν τέλεια με τις τρεις προεξοχές στη βάση των μπωλ και εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια ότι δεν θα μετακινηθούν εκτός αν εσείς το επιλέξετε. Στα Τρίο Μπωλ μπορείτε να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε περισσότερα ξεχωριστά γεύματα ανάλογα με τον αριθμό ατόμων της παρέας σας ή απλά με την ποικιλία φαγητών που θέλετε να παίρνετε κάθε φορά μαζί σας.
ΑΠΟ € 24,00 ΜΟΝΟ € 18,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3

ΚΑΝΑΤΑ ΘΕΡΜΟΣ ΠΡΙΜΙΟΥΜ 1Λ.
Η Κανάτα Θερμός Πρίμιουμ 1λ., με μοντέρνα εμφάνιση, διαθέτει ένα καινοτόμο μηχανισμό ανοίγματος. Χάρη σε ένα έξυπνο σύστημα το κάλυμμα ανοίγει αυτόματα όταν το γέρνετε για να σερβίρετε. Οταν η Κανάτα επανέλθει σε όρθια θέση το κάλυμμα είναι κλειστό. Οταν η Κανάτα είναι κλειστή θα κρατήσει ζεστό τον καφέ έως 12 ώρες. Η κομψή λαβή είναι άνετη στο χέρι και διευκολύνει κατά το σερβίρισμα.
ΑΠΟ € 75,00 ΜΟΝΟ € 55,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4

ΣΕΤ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ
Το Σετ Χάμπουργκερ αποτελείται απο τη φόρμα χάμπουργκερ που αποτελείται απο ένα στρογγυλό δοχείο, μία πρέσα και δαχτυλίδι βαθύ με μία προεξοχή στο πάνω μέρος. Για να ετοιμάσετε τα χάμπουργκερς, τοποθετείστε το βαθύ δαχτυλίδι στο δοχείο και βάλετε μία μπάλα απο κιμά που έχετε ετοιμάσει και πιέστε την πρέσα. Τα χάμπουργκερ είναι περίπου 9,5εκ. φάρδος και 1,5-2εκ. ύψος. Είναι ιδανικό για να ετοιμάσετε μπιφτέκια απο κιμά, κροκέτες απο κοτόπουλο, ψάρι, πατάτα πουρέ.
ΑΠΟ € 30,70 ΜΟΝΟ € 20,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 5

ΣΕΤ ΓΡΑΝΙΤΑ 65ml (6)
Το Σετ Γρανίτα αποτελείται από 6 δοχεία 65ml και 6 καλύμματα. Τα καλύμματα αποτελούν και τη βάση στήριξης της γρανίτας χάρη σε έναν κορμό/ξυλάκι που διαθέτουν στη βάση τους. Το σχέδιο του προϊόντος θυμίζει ¨πιγκουίνο¨. Το μέγεθος των δοχείων είναι ιδανικό για μικρά παιδιά. Από το σώμα του δοχείου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να κρατούν και να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους γρανίτα.

ΑΠΟ € 20,00 ΜΟΝΟ € 15,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 6

ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΛΙΣ 2,5Λ. & ΝΤΕΛΙΣ 1,1Λ.
Το Ντελίς και το Μεγάλο Ντελίς διαθέτουν ημιδιαφανές κάλυμμα με μία διάφανη λωρίδα για να φαίνεται το περιεχόμενο. Το κάλυμμα συνδέεται με δύο κινούμενους «μεντεσέδες» και μπορεί να μείνει ανοιχτό εντελώς επίπεδα. Είναι ιδανικά για να διατηρήσετε και να σερβίρετε, κουλουράκια, τσουρεκάκια, ατομικά κέικ, γλυκά ή αλμυρά πιτάκια, φρυγανιές.
Αγοράζοντας το ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΛΙΣ 2,5Λ. με € 40,90 παίρνετε ΔΩΡΟ το ΝΤΕΛΙΣ 1,1Λ. αξίας € 23,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 7

ΝΕΟ ΟΥΛΤΡΑ ΠΛΑΣ ΠΑΡΑΛ/ΜΟ 3,3Λ.
Το Νέο Ούλτρα Πλας 3,3λ είναι κατάλληλο για υγιεινό μαγείρεμα χαρη στην μοναδική ποιότητα του προιόντος καθώς το φαγητό δεν θα κολλήσει μαγειρεύοντας χωρίς λάδι ή βούτυρο.Είναι κατασκευασμένο απο ελαφρύ υλικό και είναι κατάλληλο για θερμοκρασίες απο -25 έως 250°C. Το στρογγυλεμένο σχήμα του δοχείου αλλά και του καλύμματος βοηθά στην βέλτιστη διανομή της θερμοκρασίας στο φούρνο και το φούρνο μικροκυμάτων. Ιδανικό δοχείο για να μαγειρέψετε λαζάνια, παστίτσιο, γιουβέτσι, μουσακά.
ΑΠΟ € 105,00 ΜΟΝΟ € 77,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 8

ΝΕΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ TUPPERWARE ΜΕ ΜΙΚΡΟΝΗΜΑΤΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΠΟΡ
Διαστάσεις: 136εκ. Χ 61,5εκ.
ΑΠΟ € 45,00 ΜΟΝΟ € 30,00

ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΠΟΡ
Διαστάσεις: 91εκ. Χ 40εκ.
ΑΠΟ € 25,00 ΜΟΝΟ € 15,00

ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΩΝ



Με επίδειξη από € 170

ΝΕΑ ΔΟΧΕΙΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΨΥΞΗΣ ΨΗΛΟ 1,8Λ. & ΧΑΜΗΛΟ 1,8Λ.

ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΩΝ

Με επίδειξη από € 200

ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ 3Λ. & 1,25Λ.

ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΩΝ

Με επίδειξη από € 250

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΔΟΧΕΙΑ 4Λ., 3Λ. & 1Λ.

ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΩΝ

Με επίδειξη από € 300


ΒΑΣΗ ΤΟΥΛ ΣΕΤ & ΤΟΥΛ ΣΕΤ
• Λαβίδα
• Τρυπητή Κουτάλα
• Κουτάλα
• Νέα Πλατιά Σπάτουλα
• Σπάτουλα
• Αναδευτήρας
• Κουτάλι Σερβιρίσματος
• Κουτάλι Αναμείξεως

ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΩΝ

Με επίδειξη από € 350

ΨΩΜΙΕΡΑ ΣΜΑΡΤ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΡΙΕΡΑ ΣΜΑΡΤ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ & ΤΟΣΤ ΣΜΑΡΤ

ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΩΝ

Με επίδειξη από € 400

ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΙΡΑΖ 2,5Λ.
από τη Σειρά Μαγειρικών Σκευών Chef Series της Tupperware

ΔΩΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ 0,8Λ. (2)
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΤΗΣ TUPPERWARE ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΟ 28/05/2012 ΕΩΣ 24/06/2012